Продукти

За нас

За нас

Electronic Evolution EOOD е компания фокусирана върху вноса на електронни компоненти и комплекти за хора с различни интереси в съвременните технологии. Независимо дали сте майстор у дома, производител, ученик, студент, преподавател, ентусиаст работещ по даден проект или инженер, ние искаме да Ви осигурим бързо и удобно частите, от които имате нужда. 

 

Фирмата ни непрекъснато се старае да увеличава разнообразието от нови продукти, за да може да задоволи всяко желание на нашите клиенти. Даваме всичко от себе си, за да бъдем най-добрите вносители на електронни компоненти и модули. Постоянно следим за качеството на нашите продукти, добрата цена, сигурната опаковка и не на последно място - бързата доставка. 

 

Какво ни различава от останалите фирма в тази индустрия? 

 

1. Тестване на продуктите - стараем се да тестваме всеки един продукт преди да бъде изпратен. За продукт, при който не е възможен предварителен тест го изпращаме до клиента, като той има право на връщане в срок до 14 дни ако продукта има някакъв дефект. Тестваме предварително, за да гарантираме на нашите клиенти спокойна работа по техния проект! 

 

2. Ниски цени - правим всичко по силите си, за да предложим възможно най-ниските цени на пазара. Това го правим подържайки фирмата сравнително малка и лесно достъпна за всеки клиент. 

 

3. Безплатна добавена стойност - редовно нашия екип работи над изграждането на безплатно съдържание, от което нашите клиенти да черпят знания и нови идеи. Предлагаме блог в сайта с различни теми за електроника и програмиране, безплатни електронни книги, ръководства на български език към всеки един комплект и много други материали. 

 

4. Подаръци за нашите клиенти - фирмата добавя подарък към пратката на клиент направил над 2 поръчки в онлайн магазина. Целта ни с подаръка е да зарадваме клиента, когато види нещо допълнително, което може да му е в полза. 

 

5. Качествена опаковка - опаковаме всички продукти напълно сигурно, където е необходимо и с антистатична опаковка. Интегралните схеми и подобни на тях елементи се поставят в специални "спирали" или на стиропор, за да предпазим крачетата им от огъване. Също за по-голями пратки използваме картонени кутии, мека опаковка и т.н.

 

6. Бърза доставка на продуктите - винаги се стараем да обработим вашата поръчка в срок от 1 работен ден. Поръчки направени до 14:00ч.  се изпращат на същия работен ден. Такива след този час се изпращат на следващия работен ден. Ако нямаме наличен даден артикул от вашата поръчка ще се свържем с вас,  за да Ви уведомим. Повече за доставките вижте в страницата "Доставка" 

 

При възникнали въпроси или проблеми свързани със сайта или даден продукт не се колебайте да се свържете с нас. 

 

 

Фирма/Наименование: "Електроник Еволюшън" ЕООД

Изписване на чужд език: "Electronic Evolution" EOOD

ЕИК/ПИК:  206224128 

Седалище и адрес на управление: България, гр. Петрич 2850, ул. "Струма" №20

 

Искате да пазарувате на едро?

Обадете се или изпратете имейл, за да получите най-добрата оферта, от която имате нужда. 

Имейл: info@electronicevolution.bg

GSM: 0895786813 (понеделник - неделя / 09:00 - 19:00ч)