Gas сензор

Продукти
6,50 лв.
  • Кат. номер: 0089
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му.

 

Сензор за откриване наличието на газ.

- Основен чип: LM393, газов датчик MQ-135
- С висока чувствителност и добра селективност за качество на въздуха, откриване на вредни газове

Въвеждане на сензор MQ-135:
Газочувствителният материал, използван с газовия сензор MQ135, е калаен диоксид (SnO2), който има по-ниска проводимост в чист въздух. Когато замърсеният газ присъства в околната среда,
където се намира сензорът, проводимостта на сензора нараства с увеличаването на концентрацията на замърсен газ във въздуха. Проста верига преобразува промяната на проводимостта в изходен сигнал, който съответства на концентрацията на газ.
MQ135 сензорът е силно чувствителен към амоняк, сулфиди и пари на бензен, а също така е идеален за мониторинг на дим и други вредни. Този сензор може да открие различни вредни газове, е евтин сензор за различни приложения.

Приложение на модул:
Подходящ е за откриване на вредни газове, като амоняк, ароматични вещества, сулфиди, пари бензол, дим и други устройства за откриване на вредни газове, диапазон на концентрация на изпитване на газ: 10 до 1000ppm

- Входно напрежение: DC5V Консумирана мощност (ток) : 150mA
- Размер: 32 мм х 20 мм х 22 мм

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!